Schadeherstel Tekst

Schadeherstel   

Schade service:      Vanaf 2019 gaat hier verandering inkomen/beperkt schadeherstel neem daarom vooraf kontakt met ons op.
 
Alle voorkomende schade worden gerepareerd. Bij wie of waar u ook verzekerd bent uw keuze is vrij om uw schade door ons te laten herstellen.
 
Alles wordt voor de klant geregeld, ook de afwikkeling met expert en de verzekering.
 
Wie kiest voor van Engelen caravan -onderhoud en stalling kiest voor flexibiliteit en service.
 
Het schadeherstel van een caravan is geheel anders dan van een auto. De techniek met de sandwichconstructie vraagt om geheel andere reparatiemethodes. Gewoon uitdeuken en plamuren is er niet bij, vaak moet een complete zijwand worden vervangen of een dakplaat. Tegenwoordig worden er zelfs dakplaten van polyester gemaakt om hagelschade te voorkomen.
 Een veelvoorkomend probleem is dat bepaalde onderdelen van caravans slecht leverbaar zijn. Vooral de Engelse merken spannen hier de kroon. U dient er dus rekening mee te houden dat er bij bepaalde merken wel eens langere wachttijden kunnen ontstaan. Door de goede contacten van van Engelen met leveranciers worden levertijden bij ons tot een minimum beperkt.
 
Het herstel van kleine beschadigingen aan caravans en campers was tot voor kort tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. Tegenwoordig kennen we nieuwe technieken waarbij vervanging niet altijd meer nodig is. Schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden bewerkt met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. De mal wordt op een speciale plamuur op de schadeplek aangebracht en daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Omdat het resultaat puntgaaf is en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk niet nodig is, vergoeden verzekeraars de reparaties die met deze techniek worden uitgevoerd. Van Engelen vertelt u hier graag meer over.

Caravan Schade schade caravan caravan schade

Campers

Het zal je maar gebeuren: je rijdt net met een hoek van de camper tegen de carport van de buurman. Meestal eindigt dit met een fikse schade. Onherstelbaar, nee dat niet. Gelukkig zijn er specialisten die de schade onzichtbaar kunnen repareren. Met een speciale techniek halen zij die lelijke deuk er uit. Ook het wegwerken van een gat in de boven beplating is voor van Engelen ogenschijnlijk een fluitje van een cent.

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling logo
Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling

Adresgegevens

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling

Burg van der Lelystraat 20a
4285 BL Woudrichem

Tel: 0183-302912
Fax: 0183-303982
Email: info@vanengelencaravans.nl