Vuren

Camper schadeherstel uit laten voeren in de buurt van Vuren? Niet is onherstelbaar

Het zal je maar gebeuren: je rijdt net met een hoek van de camper tegen de carport van de buurman. Meestal eindigt dit met een fikse schade. Onherstelbaar, nee dat niet. Bij van Engelen Caravan in de buurt van Vuren kunt u terecht voor camper schadeherstel. Al vele jaren houden wij ons bezig met verschillende werkzaamheden met campers zoals camper schadeherstel in Vuren en omgeving. Krassen, onstabiel framewerk, blikschade of schade aan uw apparatuur, electra of gasinstallatie kunnen ervoor zorgen dat het plezier van reizen met de camper niet meer mogelijk is. Voor camper schadeherstel zoekt u een betrouwbare partner. Van Engelen Caravan is sinds 1978 gespecialiseerd in camper schadeherstel en u graag van dienst in de buurt van Vuren. In onze werkplaats in de buurt van Vuren beschikken wij over alle middelen en technieken om camper schadeherstel vakkundig uit te kunnen voeren. Graag zijn wij u van dienst en laten u weer veilig de weg op gaan met uw camper.

Flexibiliteit en service op het gebied van camper schadeherstel

Wie kiest voor camper schadeherstel bij van Engelen Caravan in de buurt van Vuren, kiest voor flexibiliteit en service. Een veelvoorkomend probleem is dat bepaalde onderdelen van caravans slecht leverbaar zijn. Vooral de Engelse merken spannen hier de kroon. U dient er dus rekening mee te houden dat er bij bepaalde merken wel eens langere wachttijden kunnen ontstaan. Door de goede contacten van Van Engelen met leveranciers worden levertijden bij ons tot een minimum beperkt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dan camper schadeherstel niet te lang duurt. Zeker wanneer u op vakantie wilt of bent. Wij doen er alles aan om camper schadeherstel snel uit te kunnen voeren.

Erkend Focwa en Bovag gecertificeerd bedrijf voor camper schadeherstel

Wanneer u kiest voor camper schadeherstel bij Van Engelen Caravan in de buurt van Vuren, bent u verzekerd van de juiste voorschriften. Alle bij FOCWA aangesloten caravan- en camperservicebedrijven werken volgens vaste voorschriften voor onderhoud en keuring van uw caravan of camper. Wat garanties betreft: alleen bij een FOCWA-caravan- en camperservicebedrijf krijgt u twee volle jaren FOCWA-garantie op de kwaliteit van het camper schadeherstel, met mogelijkheid tot uitbreiding naar vier jaar. Kortom, als u camper schadeherstel door ons laat uitvoeren in de buurt van Vuren bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Flexibiliteit
  • Snelle doorlooptijd
  • Garantie

Kies voor flexibiliteit en service en laat camper schadeherstel uitvoeren in de buurt van Vuren door Van Engelen Caravan.

Wilt u een afspraak voor camper schadeherstel in de buurt van Vuren? U hoeft ons alleen maar te bellen voor een afspraak.

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling logo
Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling
Camper schadeherstel uit laten voeren in de buurt van Vuren? Niet is onherstelbaar

Adresgegevens

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling

Burg van der Lelystraat 20a
4285 BL Woudrichem

Tel: 0183-302912
Fax: 0183-303982
Email: info@vanengelencaravans.nl