Veen

Caravan reparatie uitgevoerd door een vakkundige garage in de buurt van Veen

Is uw caravan kapot? Vertoond deze gebreken en wilt u uw caravan goed laten repareren? Voor vakkundige en eerlijke caravan reparatie in de buurt van Veen gaat u naar Van Engelen Caravan. Van Engelen Caravan is sinds 1978 uw betrouwbare allround schadeherstel bedrijf in de buurt van Veen dat zich heeft gespecialiseerd in caravan reparatie. Door onze eigen werkplaats zijn wij in staat caravans, campers en vouwcaravans voor u te repareren en te onderhouden. Wij houden ons dagelijks bezig met:

  • Verkoop van technische accessoires
  • Caravan reparatie, service en onderhoud
  • Schadeherstel en schadetaxatie van alle merken caravans en campers
  • Stalling van campers en caravans

Voor caravan reparatie en onderhoud beschikken wij over een team specialisten die jarenlang werkzaam zijn in het vak. Zij zijn op de hoogte van de soorten en verschillende caravans en weten als geen ander hoe zij vakkundige reparaties uit moeten voeren. Door onze goede service en betrouwbaarheid komen veel klanten in Veen en omgeving bij ons terug voor caravan reparatie.

Caravan reparatie door een gespecialiseerd team

Een caravan heeft, net als andere producten, een aantal specifieke onderdelen en materialen. Onderdelen en materialen, waarvoor bij onderhoud en reparatie, specifieke kennis en gereedschappen nodig zijn. Het hoog opgeleide team van Van Engelen Caravans in de buurt van Veen beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van caravan reparatie. Ook een goed uitgeruste werkplaats in de buurt van Veen en de uit voorraad leverbare onderdelen zorgen ervoor dat uw caravan probleemloos gerepareerd kan worden. Wij zorgen ervoor dat u na caravan reparatie snel weer over uw caravan kunt beschikken.

Zorgeloos op reis na caravan reparatie

Wilt u caravan reparatie voorkomen? Kies dan voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw camper of caravan bij ons bedrijf in de buurt van Veen. Bij een onderhoudsbeurt letten we op:

  • Het onderstel
  • De opbouw
  • Gas/electra
  • Vochtcontrole

Door regelmatig uw caravan te laten controleren door ons bedrijf in de buurt van Veen voorkomt u problemen in de toekomst. Caravan reparatie zal dan niet nodig zijn.

Garantie na caravan reparatie

Wilt u een afspraak voor caravan reparatie in de buurt van Veen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Van Engelen Caravan. Op eventuele reparaties krijgt u automatisch drie maanden garantie. Als de caravan helemaal is gecontroleerd en in orde is bevonden, krijgt u het FOCWA/BOVAG keuringsrapport met sticker.

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling logo
Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling
Caravan reparatie uitgevoerd door een vakkundige garage in de buurt van Veen

Adresgegevens

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling

Burg van der Lelystraat 20a
4285 BL Woudrichem

Tel: 0183-302912
Fax: 0183-303982
Email: info@vanengelencaravans.nl