Stalling Tekst

Stalling

Beter voor u en voor uw caravan, camper of vouwcaravan. Zo hoeft u zich hier buiten het seizoen geen zorgen over te maken. Deze staat, netjes overdekt, te wachten op u en het voorjaar.
Een overdekte stalling is beter voor uw caravan, camper of vouwcaravan gezien de weersomstandigheden van ons Nederlandse klimaat. De neerslag zoals regen en sneeuw (vooral in steden) bevatten corrosie stimulerende bestanddelen die de lak kunnen aantasten. Dit verouderingsproces kunt u aanzienlijk vertragen door uw caravan, camper of vouwcaravan overdekt te stallen bij van Engelen Caravan Onderhoud en Stalling.

StallingCaravan stallingCaravans stalling

Stallen bij een gespecialiseerd bedrijf als het onze, geeft als voordeel dat u de mogelijkheid heeft om de caravan, camper of vouwcaravan voor uw vertrek te laten inspecteren. Zo nodig reparaties en onderhoud door ons uit te laten voeren zonder dat u met uw caravan, camper of vouwcaravan op weg moet naar een reparatie bedrijf. Daar bovenop kunt u vakkundig extra accessoires laten aanbrengen.

  • Overdekte stalling voor uw caravan, camper, vouwcaravan, boot op trailer. zie voor prijslijst stalling 2019/2020 button rechts bovenin (om te downloaden)
  • Goed geventileerde ruimte
  • Meerdere keren halen en brengen in het zomer seizoen is mogelijk
  • Stallingruimte en parkeerterrein is afgesloten. In en uitrijden van caravan, camper of vouwcaravan is in eigen beheer
  • Mogelijkheid tot het uitvoeren van FOCWA gecertificeerdekeuringen en schadeherstel
  • Door eigen sleutel ( tegen betaling) van hek op parkeerterrein bij de stalling is halen en brengen van uw caravan niet aan tijd gebonden. Voor Camper of vouw- en bagagewagens gelden andere mogelijkheden voor halen en brengen. Met een telefoontje of een mailtje 2 dagen van te voren wordt alles geregeld.
stallingcaravan stalling
Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling logo
Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling

Adresgegevens

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling

Burg van der Lelystraat 20a
4285 BL Woudrichem

Tel: 0183-302912
Fax: 0183-303982
Email: info@vanengelencaravans.nl