Bakel

Caravan schadeherstel bij Van Engelen Caravan in de buurt van Bakel

Heeft u te kampen met de gevolgen van een ongeluk met uw caravan? Op zoek naar een vakkundig bedrijf in de buurt van Bakel dat u van dienst kan zijn met caravan schadeherstel? Van Engelen Caravan Onderhoud en Stalling is een bedrijf dat sinds 1978 gespecialiseerd is in caravan schadeherstel en werkzaam is in de buurt van Bakel. Bij ons kunt u terecht voor:

  • onderhoud
  • caravan schadeherstel
  • reparatie
  • stalling van caravans campers en vouwcaravans

Al vele jaren zijn wij een bekend begrip in Bakel en omgeving op het gebied van caravan schadeherstel. Wij bieden goede service en zorgen ervoor dat u snel weer over uw caravan kunt beschikken.

Schadeherstel van uw caravan

Voor snel en perfect schadeherstel van uw caravan gaat u naar Van Engelen Caravan in de buurt van Bakel. Alle voorkomende schades worden gerepareerd. Bij wie of waar u ook verzekerd bent, uw keuze is vrij om uw schade door ons te laten herstellen. Als wij caravan schadeherstel uitvoeren in de buurt van Bakel zullen we eerst de schade opnemen en overleggen met uw verzekeraar. Ook bespreken we met u de stappen van caravan schadeherstel. Alles gebeurt in nauw overleg zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Reparatie i.p.v. vervanging tijdens caravan schadeherstel

Schadeherstel aan caravans en campers was tot voor kort tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwanden vervangen moesten worden. Tegenwoordig kennen we nieuwe technieken waarbij vervanging niet altijd meer nodig is. Schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden bewerkt met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. Bij caravan schadeherstel is reparatie in veel gevallen zelfs beter dan vervanging van het betreffende deel. De invloed van de reparatie en de kwaliteit van uw camper of caravan staan voorop. Ons team dat werkzaam is in de buurt van Bakel beheerst deze speciale technieken voor caravan schadeherstel.

Maak nu een afspraak voor caravan schadeherstel

Heeft uw schade aan uw caravan? Maak dan nu een afspraak met Van Engelen Caravan voor schadeherstel van uw caravan in de buurt van Bakel. Bij ons zit u altijd goed!

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling logo
Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling
Caravan schadeherstel bij Van Engelen Caravan in de buurt van Bakel

Adresgegevens

Van Engelen Caravan/ onderhoud-stalling

Burg van der Lelystraat 20a
4285 BL Woudrichem

Tel: 0183-302912
Fax: 0183-303982
Email: info@vanengelencaravans.nl